Biz Kimiz

DİSLEKSİ EĞİTİM DERNEĞİ faaliyetlerine 2019 Yıllında İSTANBUL-KARTAL başlamıştır.

Derneğimiz DR.Klinik Uzman PSİKOLOG – Özel Eğitim Uzmanı ZEYNEP DOĞAN  , Özel Eğitim Alan Öğretmeni CANDAN DOĞAN OKAY ,Uzman Klinik Psikolog HAKAN AYTAÇ ve Özel Eğitim Alan Öğretmeni HAKAN AĞBABA  tarafından kurulmuştur.

DERNEĞİMİZİN KURULUŞ AMACI;

Disleksi ( Okuma Bozukluğu), Diskalkuli (Matematik Güçlüğü) ,Disgrafi (Yazma Bozukluğu),Disgrafi (Yazma Bozukluğu), Dispraksi (Hareket , Ritm ve Korordinasyon Bozukluğu )Öğrenme Güçlüğü , DEHB( Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu) gibi özellikle özel gereksinim gösteren bireylerin eğitimi konusunda çalışan eğitimcilere , ailelere ,okullara ve topluma seminer ,konferans ,panel, kurs , çalıştay ,sempozyum ,test eğitimleri ,atölyeler gibi faaliyetleri yurtiçi ve yurtdışında düzenleyerek toplumu bilinçlendirmek.